Blog 1rA Primària

divendres, 15 de maig del 2020

Videoconferències i fotografies vostres

Fa una estona he acabat la darrera videoconferència de la setmana amb el grup d'alumnes que quedava. He de dir-vos que els cinc dies he sentit una gran emoció de veure-vos de nou, del que heu crescut aquests dos mesos i que seguiu tan guapos i guapes, simpàtics i simpàtiques com sempre.
També vos he de donar les gràcies per l'horeta passada plegats. Perquè això de xerrar davant d'una càmera no és tan fácil com pareix. I vosaltres ho heu fet molt bé i heu contat i mostrat  coses, vivències i experiències molt interessants.

Amb tots hem coïncidit amb les ganes de tornar-nos a veure. Però esperarem un temps per tal de què a la próxima trobada, tenguem més coses noves per contar-nos.

Aquests dies he seguit rebent fotografies vostres: na Maya, després de la videoconferencia amb les companyes de la classe, va anar a visitar el padrí i va aprofitar per nedar a la piscina.


En Pau ens mostra aquesta foto amb el seu conillet, que pareix un peluix.



N'Olivia ha tornat una cuinera ben experta. I també aprofita de la seva horeta per sortir a passejar amb la seva germana Julieta.




I en Tyler, que ja ens ho va dir a la videoconferencia, va anar amb la bicicleta fins a La Seu, la catedral. Quines fotos més guapes !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada