Blog 1rA Primària

dimecres, 12 de setembre del 2018

BENVINGUTS

A 1r de Primària


Començam un nou curs i una nova etapa amb il.lusió. Esperam que sigui el nostre millor any i el nostre millor curs. Tots junts, plegats, família-escola ho aconseguirem. 
Avui presentacions, revisar i col.locar el material, algunes normes... Hem tingut dos patis, el segon curtet per beure aigua ... avui ha fet molta calor.
Al pujar del pati hem repartit les agendes que seran l'eina de comunicació  casa-escola. Només hi hem apuntat els dies d'Educació Física. En Jordi, el professor de l'assignatura, ens ha comunicat que enguany han de dur per higiene una tovallola molt petita i unes "toallitas de esas húmedas". Si tot duu el nom millor...
Si teniu temps podeu acabar d'omplir la pàgina 3 de l'agenda, on els vostres fills ja han escrit el seu nom i per cert, prou bé!!!
Demà intentarem escriure l'horari i duran papers, cartes.... que heu de llegir, omplir...i perque l'escola sàpiga que us han arribat... s'han de signar els apartats de l'agenda escrits pels alumnes, on han quedat registrats els documents entregats.
Cada dia, per favor, mirau l'agenda.
Gràcies per la vostra col.laboració.
BON CURS!!!
La tutora
María Castro Vílchez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada